top of page

Ontdek MaasZorgWerkt

Dichterbij, Pantein en GGZ Oost Brabant bundelen hun krachten onder de naam MaasZorgWerkt. Het doel van deze samenwerking is om meer mensen te enthousiasmeren, op te leiden en te behouden voor het prachtige zorgvak in onze regio. Daarnaast leiden we verpleegkundigen op, samen met Gilde Opleidingen in Venray.

 

Onze organisaties hebben veel te bieden, wat het werken in de zorg voor jou interessant maakt.  

 

Ben jij die nieuwsgierige (zorg)medewerker die graag verder wil kijken en zien wat de zorg te bieden heeft ook buiten de eigen organisatie? Dan bieden we jou de kans om op donderdag 14 september mee te doen met Ontdek MaasZorgWerkt.

 

Als medewerker van Dichterbij, Pantein of GGZ Oost Brabant kun je op die dag:

  • Meer informatie krijgen over de organisaties bij verschillende stands

  • Deelnemen aan een Walk&Talk gesprek

  • Kans maken op een Golden Ticket waarmee je op een later moment een kijkje in de keuken bij één van de andere organisaties kunt gaan nemen.

  • Kennis uitwisselen en netwerken met collega’s uit andere sectoren

  • Nieuwe loopbaan ideeën opdoen 

Wij zorgen voor koffie, thee, iets lekkers. Kom je rond lunchtijd, dan zijn er  broodjes.

Benieuwd wat deze organisaties jou te bieden hebben? 

Verrijk je kennis, ontdek de mogelijkheden 

 
Walk & Talk 

Een walk & talk is een geweldige manier om kennis te maken met één van de drie organisaties en de werkvelden waarin zij actief zijn. Tijdens een 1-op-1 gesprek, van ongeveer een half uur, maak je al wandelend langs de Maas, kennis met de organisatie waar jij nieuwsgierig naar bent. Dit doe je samen met een HR medewerker van de organisatie van jouw keuze. Niks moet en je mag alles vragen.

Golden Ticket 

Wil je na deze dag nog meer weten over een bepaalde doelgroep, locatie of afdeling? Dan maak je kans op een Golden Ticket. Met dit ticket krijg je de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de doelgroep en/of locatie van jouw keuze.
We proberen dit zo veel mogelijk op maat te maken naar jouw wensen. Bijvoorbeeld een meeloopmoment of gesprek met een collega of etc. Afhankelijk natuurlijk van de mogelijkheden van die betreffende locatie.

Waar en wanneer?

Ontdek MaasZorgWerkt vindt plaats op 14 september tussen 10.30 en 14.30 uur. Je kunt zelf bepalen wanneer je komt. We vragen je wel om je vóór 1 september aan te melden.

Locatie

Zorgcentrum Castella

Cantheelen 6-200,

5431 MC Cuijk

Spelregels

50% is eigen tijd en 50% krijg je vergoed. Uren en reiskosten kun je declareren op gebruikelijke wijze.

Aanmelden

Meld je voor 1 september aan voor Ontdek MaasZorgWerkt. Plan direct jouw walk & talk gesprek in, zodat je verzekerd bent van een plek. We hopen je binnenkort te zien!
Vragen? Mail je vraag naar info@maaszorgwerkt.nl

Golden Ticket.jpg
Aanmeldingsformulier
Met welke organisatie wil je graag een Walk & Talk? (meerdere opties mogelijk)

Bedankt voor het registreren.
Je aanmelding is succesvol verzonden. 

bottom of page