top of page

Maak kennis met de organisaties

Kwetsbare mensen met complexe psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen bij ons terecht voor specialistische geestelijke gezondheidszorg.

Onze professionele manier van werken:

  • Met behulp van de herstelvisie werken we op verschillende speelvelden aan een belofte die ons helpt in onze ambitie naar veilige, mensgerichte zorg.

  • Blijven streven naar aandacht voor het persoonlijke contact: op de eerste plaats natuurlijk met patiënten/ cliënten en hun naasten, maar ook met verwijzers en ketenpartners, èn onderling als collega’s.

  • Een praktische combinatie van denken en doen, die onder andere tot uiting komt in onze aandacht voor toegepast wetenschappelijk onderzoek. We zijn aanpakkers die óók goed over de dingen nadenken.

  • Gezond en met plezier werken staat bij ons centraal

Logo Dichterbij zonder pay-off transparant.png

Verschil maken doe je samen
 

Wij zijn Dichterbij voor mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking én hun naasten?

Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten! Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Tijdens Ontdek MaasZorgWerkt laten we je graag kennismaken met de verschillende doelgroepen waar je bij Dichterbij mee kan werken. Onze bewoners zijn zo divers én uniek, jij kunt daarom enorm veel leren en variëren.

Pantein biedt een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met ziekenhuizen en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten. Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunen we een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

 

Tijdens Ontdek MaasZorgWerkt kun je kennismaken met Thuiszorg & Zorgcentra Pantein. We vertellen je dan graag meer over onze manier van werken en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Alvast een tipje van de sluier:
 

  • Samenspel is onze kracht

  • Veel aandacht voor cliënt en familie

  • Werken vanuit positieve gezondheid

  • Focus op leren en opleiden

  • Volop doorgroeimogelijkheden

bottom of page